Nálunk számít a papír!

A laptopok és okostelefonok megjelenésével sokan a papíralapú világ végnapjait vizionálták. Eltűnnek a könyvek, az irodákban kizárólag digitálisan rögzítik majd az információkat – mondogatták a pesszimisták.

Nos, hogy nem így történt, arra vállalkozásunk, a MÉHECSKÉK RECYCLING Kft. a bizonyíték, hiszen cégünk lassan 30 éve működik a magyar piacon.

Történetünk 1990-ben kezdődött, ekkor vált ismert névvé a magyar hulladék piacon a MÉHECSKÉK Kft., azaz, csaknem három évtizedes tapasztalatunkat állítjuk ügyfeleink szolgálatába.

Tevékenységi körünk gerincét kezdetben a papírhulladék felvásárlás jelentette, mára azonban az iratmegsemmisítés vált a fő profilunkká, de partnereink igényeihez igazodva bárminemű (textil, fém, porcelán stb) adathordozó megsemmisítését, iratselejtezést és iratrendezést, sőt komplett irodaköltöztetést is vállalunk.

Tisztában vagyunk azzal, hogy ebben a szegmensben nem mi vagyunk az egyedüliek. De, azzal is tisztában vagyunk, hogy ügyfeleinknek olyan előnyöket kínálunk, amelyekre csak képesek.

Szóval, miért választanak minket immár három évtizede az ügyfeleink?

Például a gyorsaságunk miatt. Mi akár a megrendeléstől számított 24 órán belül elszállítjuk és megsemmisítjük az Ön által hulladéknak minősített papírt.

• Persze, a diszkréciónkat is sokan nagyra értékelik. Ez érthető is, hiszen többnyire bizalmas iratok kezelését bízzák ránk ügyfeleink. Mi írásos nyilatkozatot adunk arról, hogy ezekbe a fontos dokumentumokba harmadik fél nem nyerhet betekintést. Az iratbegyűjtést, iratmegsemmisítést kizárólag a MÉHECSKÉK RECYCLING Kft. munkatársaival, zárt rendszerben végezzük, a munkafolyamatot kamerák rögzítik.

• Mi nem kérünk referenciát. Furcsán hangzik ugye? Pedig logikus. Azon ügyfeleink, akik a legbizalmasabb irataik megsemmisítését bízzák ránk, szeretnék, ha megőriznénk inkognitójukat. Mi pedig ezt az elvárást messzemenően tiszteletben tartjuk. Sőt, igény esetén – ha az iratok jellege megköveteli ezt – éppen e diszkréció megőrzése érdekében vállaljuk, hogy a megsemmisítésre váró iratokat munkaidő után szállítjuk el.

• Sokunknak az idő a legnagyobb kincs. Ezért azon cégeknél, ahol nincs mód a selejtezésre, a megsemmisítésre váró iratok telephelyünkre szállítására, helybe megyünk. És nekünk még az is mindegy, hogy 10 vagy 10.000 kg papírról van szó.

• Ügyfeleink nagyra értékelik, hogy a selejtezésben szakértőt tudunk a rendelkezésükre bocsátani. Irattáros szakemberünk a levéltárral egyeztetve, közintézmények esetén a levéltárral jóváhagyatva segít a papírok szortírozásában, sőt az átvizsgált, rendszerezett iratokat az átláthatóság és a visszakereshetőség kedvéért katalogizáljuk, digitalizáljuk. Ennek különösen egy NAV ellenőrzés során veszik hasznát a vállalkozások.

• Több éve sikeresen működtetjük az ISO 9001 minőségirányítási és ISO 14001 környezetirányítási rendszert, ami szintén sokat mond el munkánk minőségéről.

• Akiknek fontos az élhető jövő, azok nagyra értékelik a környezetterhelés csökkentése, valamint a hulladékok gazdaságos felhasználása érdekében tett lépéseinket. A környezettudatosság a missziónk.
 
KAPCSOLAT