IRATRENDEZÉS

iratrendezés, irattározás szolgáltatásunkkal a rendelkezésére állunk:

  • Ha a papíroktól már nem lehet becsukni az irodaajtót
  • Ha utál rendet tenni
  • Ha nem tudja eldönteni, melyek a fontos és melyek a lényegtelen iratok
  • Ha nincs ideje/erőforrása arra, hogy valaki rendet vágjon a papírhalomban
  • Ha jó lenne átlátható rendszerben, akár a számítógépén tárolni a fontos dokumentumokat
  • Ha megszabadulna a felesleges papírszeméttől

Helybe megyünk és rendet teszünk Önnél.

Az évek során rengeteg irat gyűlik össze egy vállalkozásnál. Ezek közül sok olyan, amire a későbbiekben is szüksége lehet, de jócskán van olyan is, ami nem más, mint papírszemét. A legnehezebb feladat e kettő megkülönböztetése. Mi ebben segítünk Önnek!

Mi a helyszínen irattáros kollégánkkal válogatjuk (közintézmények esetén a levéltárral egyeztetjük), selejtezzük és katalogizáljuk az évek során felgyülemlett iratokat.

Igény esetén a feleslegessé vált iratokat elszállítjuk.

Ha csak eddig tartana a munkánk, már az is jelentős előrelépést jelentene, hiszen ügyfelünk megszabadul a felesleges papíroktól, irodája/irattára átláthatóvá, rendezetté válik. Ennél azonban tovább is megyünk. A szakértő által kiválasztott dokumentumokat katalogizáljuk, digitalizáljuk. Ezáltal a papíralapú dokumentumok a számítógépen könnyen elérhetők, visszakereshetők lesznek.

Szeretné a leselejtezett iratokat megsemmisíteni úgy, hogy azok tartalmáról senkinek ne legyen tudomása? Kapcsolódó szolgáltatásunkkal – az iratmegsemmisítéssel – ezt kínáljuk Önnek a legmagasabb fokú diszkréció mellett.

Nemcsak régi irataitól, de a jelenlegi irodájától is búcsút venne? Teljes irodaköltöztetést is vállalunk, az irodai bútorok, berendezések szállításától a teljes archívum átköltöztetéséig.

 
KAPCSOLAT